Vizyonumuz, Misyonumuz ve Değerlerimiz

Vizyonumuz

“Dünya’da ve Türkiye’de , İnsan-ı Kamil olmanın yolunda ;Alevi Bektaşi kültürü, medeniyeti ve değerleriyle tüm insanlığı tanıştırmak; eğitim,kültür, sanat ve insani yardım faaliyetlerinde ortaya koyduğu yöntem, üslup ve kurumsal yapısı ile örnek bir vakıf olmaktır.”

Misyonumuz

“Değerlerimizi benimsemiş, yetkin ve fedakâr toplum, insan kaynağı ve gönüllülerin katkısı ile Alevi Bektaşi ahlak ve değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi, her yönden iyi eğitimli, Türkiye Cumhuriyeti’ni en iyi şekilde temsil edebilecek nitelikli bir nesil yetiştirmek, ihtiyaç duyulan durumlarda toplumun derdine derman olmak, Alevi-Bektaşi toplumlar  arasında dayanışmayı sağlamak ve manevi hizmet yolunun kapısı olmaktır.”

Değerlerimiz

“Değerlerimiz”, vizyonumuza giden yolda tüm paydaşlarımıza / gönüldaşlarımıza karşı sorumluluklarının gereklerini yerine getiren kurum kimliğimizin bir yansıması olup bütün faaliyet ve kararlarımızda dışına çıkmayacağımız temel prensiplerimizi ifade eder.