Pirsultan Abdal Oyunu 5. kez Oynandı

Merhaba Canlar, Bugün Vakfımız da Tiyatro Grubumuz Tiyatro Bethonea’nin oynadığı Pirsultan Abdal oyunu 5. kez oynandı. 1. Oyunu 14 Temmuz da Avcılar Barış Manço Kültür Merkezin de, 2. oyunu 21 Temmuz da Vakfımız da, 3. Oyunu 12 Ağustos ta Altınoluk Cemevin de, 4. Oyun 26 Kasım da Ermahmut Cemevin de ve 5.kez yeniden Vakfımız Salonun da oynandı. Salonumuzun dolu olduğu; Canlarımızın küçük çocukları ile gelip oyunu izlediğini gördük. Çok ama çok mutlu olduk. Ağırlılkı olarak gençler izleyenler arasın da idi. Bu açıdan oyunun hedefine ulaşmada başarılı olması bizi sevindirdi. Tiyatro Grubumuz Tiyatro Bethonea’nin öğrenci olan oyuncularının okullarından zaman ayırıp gelmesi, çalışan oyuncularının işinden zaman ayırıp gelmesi hep birlikte Pirsultan Abdal oyununa enerji verdi. Tiyatro Bethonea’nin Oyuncularına, Yönetmen Deniz Tokur’a ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Zaman ayırıp oyunu izleyen canlarımıza bize ve sanata verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Yeni gösteriler de buluşmak umuduyla.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!