Erenler Eğitim Vakfı Yönetim 2019

Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı 10. Dönem Yönetim Kurulunun olağanüstü kongre kararı alması ile 13.01.2019 tarihin de Genel Kurul yaptı. Yapılan Olağanüstü Genel Kurul da iki liste seçime girdi. Yönetim Kurulu adayı arkadaşlarımızla hazırladığımız Yönetim Kurulu listesin de yer alan Arkadaşlarımız Resimde ki sıraya göre; Yılmaz HAKAN, Hamdi DEMİRBİLEK, Yelda GEYGEL, Yavuz SELÇUK, Engin Başer ÇELİK, Dursun KASNAKÇI, Turan DOĞAN’DAN oluştu.
Genel Kurul da yapılan oylamada Arkadaşlarımızla Mütevelli Heyetince Yönetim kurulu görevine uygun görülerek; Görev bana ve arkadaşlarıma verildi. Bize görev veren Mütevelli Heyetine Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulu olarak yaptığımız görev bölümün de;
Yavuz SELÇUK Başkan,
Hamdi DEMİRBİLEK 1.Başkan Yardımcısı,
Engin Başer ÇELİK 2.Başkan Yardımcısı,
Dursun KASNAKÇI Sekreter,
Yelda GEYGEL Sayman,
Yılmaz HAKAN Yönetim Kurulu Üyesi,
Turan DOĞAN Yönetim Kurulu Üyesi, Olarak görev bölümü yapılmıştır.

10. Dönem Yönetim Kuruluna ve önceki dönemler de görev yapan tüm arkadaşlarımıza emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca sorumluluğunun taşıyarak Olağanüstü Genel Kurula katılan Mütevelli Heyetine teşekkür ederiz. Yolumuz açık olsun. Yönetim kurulu olarak; Sizlerin destekleri ve dayanışması ile Erenler Eğitim ve Kültür Vakfın da doğru ve güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Hızır yardımcımız olsun, hepimizin yolu açık olsun.